TROUWEN

Trouwen op het water waarom niet ?

Het JA-woord aan boord!

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk vieren op de perfecte plaats. De gemeente Harlingen en Terschelinig heeft het predikaat officiële trouw- locatie afgegeven aan de Koh-ï-Noor. Hierdoor kunt u trouwen op het water en elkaar daar het JA-woord geven.

Een ambtenaar van de burgerlijke stand van Harlingen of Terschelinig verbindt jullie op het water in de echt. Vervolgens is het tijd om de bruidstaart aan te snijden. De ambtenaar gaat van boord en de trossen gaan los voor een heerlijke ontspannen zeiltocht. Met z'n allen de zeilen hijsen en een toast uitbrengen op het kersverse bruidspaar. Je hebt daarna het roer van je eigen huwelijksboot in handen.

Willen jullienaar Vlieland of naar Terschelling? In een ontspannen en ongedwongen sfeer geniet je van een onvergetelijke zeiltocht. Een prachtig feest volgt aan boord van het sfeervolle schip.

De indruk-wekkende natuur, de uitstekende catering en de onovertroffen sfeer maken jullie bruiloft tot een unieke gebeurtenis. Neem voor meer informatie contact op met de Koh-ï-Noor.

Vrijheid, avontuur, een zijn met de elementen. Dat beleeft u aan boord van de schitterende Koh-ï-Noor.

Trouwen op zijn leukst is trouwen op het water, met de Koh-ï-Noor.