Familie/Groepen 

Ga voor uw familiedag uit zeilen met ons 

Zeilschip Koh-I-Noor is er voor het hele gezin, van jong tot oud. Als u met al uw naasten een familiedag uit zeilen wilt gaan, bieden wij u dan ook uitgebreide opties. U kunt er bovendien een heel weekend of hele week van maken: wij hebben aan boord van de Koh-ï-Noor genoeg ruimte om te overnachten.

Zeker bij speciale gelegenheden zijn onze zeilschepen ideaal. Vier een reünie, een verjaardag, huwelijk of jubileum bij ons aan boord onder het genot van een hapje en een drankje. De kleintjes zijn veilig aan boord dankzij de hoge relingen, en degenen die minder goed ter been zijn kunnen heerlijk in de zon ontspannen op het dek. De rest mag naar hartenlust de handen uit de mouwen steken onder begeleiding van onze ervaren bemanning.

Er zijn uitgebreide opties op het gebied van catering. Wij kunnen het zowel grote als kleine groepen uitstekend naar de zin maken met een invulling aan activiteiten naar wens. Kom meer te weten door te bellen naar +316-54666831 en boek direct uw familiedag om uit zeilen te gaan. Voor vragen kunt u tevens terecht via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

zeilarrangement

SCHRIJFWEEKEND MET MARLEN BEEK-VISSER

"Schrijven is het in de vertraging lezen van je eigen boek, waarvan je het eind globaal kent, maar waarbij de weg ernaartoe je met regelmaat verrast."